Skrivrummet

Här lär vi tillsammans!

Lowisas bokrecension

Dagbok för alla mina fans

Femte hjulet

Skriven av Jeff Kinney

 

Boken handlar om en kille som heter Gregory och han har ett konstigt liv eller inte så normalt liv. Man får vara med om alla hjärtans dag och mycket romantik och hur det är att gå i middle school och mycket annat.Boken har 223 sidor den är inte jätte lättläst men bra.

Huvudpersonen heter Gregory Heffley eller Greg som man kallar honom och han är en lite annorlunda person än andra. Han är typ en helt vanlig tonåring som har lite utspritt hår. Sen så har vi också hans konstiga familj mamman hon har helt svart kort hår med en ganska tråkig still. Pappan har en jobb klädd still hela tiden fast han inte ska jobba och lillebror som heter Manny och som har hans låtsas vänner en av dom heter Johnny Cheddar å därför skyller ifrån sig han har även ett eget språk som SNÖRPLARNA och har stort huvud men liten kropp och storebrodern Rodrick har ett eget band men pappa gillar inte dom men mamman WOW. Rodrick har mycket utspritt hår är oftas arg och sur och han har väldigt tjocka och så klart hans bästa vän Rowley som har fyrkantigt huvud och stora tänder och typ är väldig konstig.

Boken utspelar sig i Greg eller Gregorys skola och i hans hus med hans också annorlunda familj hemma hos Rowley och på en ovanlig restauranger.

Jag tycker boken är bra fast jag inte ens har läst klart den. Den är rolig,konstig och romantisk jag tycker det för att man läser mycket och det är mycket som händer det tycker jag att det är bra. Man kan läsa den för om man gillar konstiga och roliga böcker så anser jag att du borde läsa boken.

Av Lowisa 9 år

 

« »

© 2018 Skrivrummet. Tema av Anders Norén.